esztergom

Legyen még nagyobb élmény az osztálykirándulás!

Ha osztálykirándulás, akkor sem kötelező unalmas múzeumokat látogatni, miért ne lehetne élmény és szórakozás ez is? Tervezzük az osztálykirándulást Esztergomba, a kultúra fellegvárába, és töltsük ezeket a közösségi napokat vidáman és szórakozva! Hogy hogyan?

Az osztálykirándulásesztergom.hu oldal számtalan izgalmas programot kínál a tanuló ifjúságnak, hogy élményekben gazdagon töltsék el együtt azt az egy vagy két napot, melyet az iskola biztosít ilyen célra. Van itt minden, ami a fiatalokat vonzza: buborékfoci, fájdalommentes lézerjáték, melyben egymással csatázhatnak a különböző csapatok, szabadulószobák és más interaktív játékok, amelyeken nem csak a diákok, hanem kísérőik is jól szórakozhatnak, ha elengedik magukat.

Természetesen az őrült játékok mellett nem szabad kihagyni Esztergom kulturális látnivalóit sem, melyek rengeteg lehetőséget kínálnak. Esztergom az a város, mely annyi adottsággal rendelkezik, melyekből akár egy is jó lenne más, szerényebb adottságokkal rendelkező városoknak. Mik ezek az adottságok? A környező hegyek, melyek sok-sok kirándulási, túralehetőséget kínálnak, a Duna, a pazar panoráma, a Bazilika, melynek kupoláját megmászva egyedülálló látvány tárul elénk, a Mária Valéria híd, a Víziváros látványosságai, a kis-Duna, a Babits emlékház, a Vaskapu és a sort még órákig lehetne folytatni. Ugye megér egy osztálykirándulást?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.