vesszoparipa.hu webáruház

Közeleg a karácsony, milyen játékot válasszunk a gyermekünknek?

A TV reklámok már jó ideje ráhangolnak minket a közelgő karácsonyra, és az előrelátó szülők már novemberben azon gondolkodnak, hogy milyen karácsonyi ajándékot válasszanak a gyermeküknek. Ha több gyermek van a családban, akkor ez még nagyobb fejtörést okoz, és anyagilag is igen megterheli a pénztárcánkat.

Ha tudatosak vagyunk, akkor igyekszünk olyan játékokat választani, amelyek idehaza készültek, többnyire természetes anyagból állnak, és nem használnak a környezetre és az egészségre káros festékeket a kifestésükhöz. Talán kevésbé ismert webáruház a vesszoparipa.hu, mint a televízióban reklámozott nagyobb webáruházak, de érdemes szétnéznünk a kínálatukban. Ők nem tömegterméket és agyonreklámozott termékeket forgalmaznak, hanem kínálatukban megtalálhatóak a natúr fa játékok, a különféle hangszerek, szerepjáték kellékek, társas- és építőjátékok, a különféle bábok és készségfejlesztők közül is válogathatunk. Ezek a játékok a környezetet sem terhelik indokolatlanul, így a környezettudatos szülők is bátran választhatják.

Ma egy karácsony nagy anyagi megterheléssel jár a legtöbb család számára. Ne feledkezzünk meg ilyenkor a szegényebb családokról sem, ha tehetjük adományozzuk oda az elosztó karitatív szervezeteknek a gyermekek megunt, de még jó állapotban lévő játékait, hogy a rosszabb anyagi helyzetben lévő gyermekeknek is legyen minek örülni karácsonykor!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.