dohányzás

Egészséges dohányzás? Ma már ilyen is akad…

Ugye bizarrul hangzik, hogy a dohányzás lehet egészséges? Nos, még ha az állítás kicsit sántít is, azért valamivel egészségesebbé tehetjük káros szenvedélyünket, ha vaporizátort használunk, a hagyományos módszer helyett! Hogy mi is ez a vaporizátor? Nem más, mint egy párologtató készülék, amelyet webshopon keresztül, például a vaporizershop.hu oldalon keresztül is megvásárolhat. És hogy miért vásároljon vaporizert? Azért, mert ennek a készüléknek a segítségével, gőz formájában juthat a gyógynövények vagy a dohánytermék legjavához, anélkül, hogy az egy égési folyamaton keresztül ment volna.

Talán ma már köztudott, hogy a dohányzás azért is káros, mert egy tökéletlen égés jön létre dohányzás közben, és emiatt a dohánylevél és a papír nem tökéletes égése következtében szén-monoxid, kátrány és korom kerül a tüdőnkbe. Ezek okozzák aztán a legtöbb bajt.

Ugyanakkor a vaporizátor azért is lehet jó választás, mert az ízek és aromák sokkal jobban „kijönnek” a dohánytermékekből és a gyógynövényekből, mint hagyományos módon, így a korábbi tevékenységek sokkal élvezetesebbek, kellemesebbek lehetnek általa.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.